Phuket Sandbox

Phuket Sandbox sukelluksilla

Tärkeää tietoa:

Haluamme jakaa seuraavia tietoja, sääntöjä ja määräyksiä päiväretkillä.

 1. Tarvitsemme sinulta varauksen yhteydessä seuraavat yksityiskohtaiset tiedot:
  – Täydellinen nimi, syntymäaika ja passin tai ID-kortin numero
  – Covid-rokotustodistus tai
  – RT-PCR-testi tai
  – Negatiivinen antigeeni pikatesti, joka on maksimissaan 7 päivää vanha.

 2. Lataa ja aktivoi puhelimeesi tai mobiililaitteeseesi Morchana-sovellus kirjautuaksesi sisään Chalongin laiturilla (tämä vaaditaan kaikilta asiakkailta ja henkilökunnalta alukseen nousemiseen).

 3. Suositeltavaa on pitää passia tai ID-korttia mukana päiväretkellä, mikäli maahansaapumisajasta tulee kysymyksiä.

 4. Henkilökunnan ja asiakkaiden enimmäismääräksi on asetettu 30 henkilöä / alus.

 5. Tällä hetkellä aluksilla voidaan sekoittaa vieraita Phuketin Sandbox-projektista ja ulkomaalaisista / paikallisista matkailijoista, joten ilmoita meille varauksen yhteydessä, oletko Sandbox projektin alla vai paikallinen (thaimaalainen tai ulkomaalainen).

 6. Sukelluskohteet:
  Jos aluksella on vieraita myös Phuketin Sandbox projektista, aluksella on lupa mennä vain seuraaville kohteille:
  – Racha Noi & Yai
  – Maithon
  – Korallisaari
  – Koh Dok Mai

  Jos aluksella on vieraita vain paikallisilta alueilta, aluksella on lupa mennä myös seuraaville kohteille:
  – King Cruiser-hylky
  – Shark Point
  – Anemonereef

25.7.2021 voimaan tuleva, toistaiseksi voimassa oleva päivitys:

Mikäli sukellusretki järjestetään Phuketin provinssin ulkopuolella oleville kohteille (King Cruiser, Anemonereef, Phi Phin kohteet) pitää osallistujilla olla seuraavat todistukset:
-Rokotustodistus (joko kaksi Sinovac rokotusta tai yksi Astra Zeneca, Modena, Pfizer yms) 
-Enintään 72 tuntia vanha negatiivinen koronatesti (Antigen tai PRC)

Phuket Sandbox yleisesti

Alla oleva tieto perustuu 1.7.2021 olemassa olevaan tietoon. Pyydämme huomioimaan, että tieto saattaa muuttua milloin tahansa ilman ennakkovaroituksia, emmekä vastaa mahdollisista virheistä tiedoissamme. Pyydämme sinua varmistamaan viimeisimmän tiedon Thaimaan suurlähetystöstä ja / tai paikallisilta viranomaisilta.

Ennen matkaa:

 1. Matkustajia kehotetaan välttämään riskialueita tai ruuhkaisia paikkoja vähintään 14 päivää ennen matkapäivää.

 2. Matkailijoiden on matkustettava COVID-19-tilannehallintokeskuksen (CCSA) hyväksymistä maista / alueilta kansanterveysministeriön (MoPH) ohjeiden mukaisesti, kuten matkailu- ja urheiluministeriö (MoTS) sekä TAT ehdottaa, ja heidän on pitänyt olla kyseisissä maissa vähintään 21 päivää ennen matkustuspäivää – lukuun ottamatta Thaimaan kansalaisia ja ulkomaisia ulkomaalaisia, jotka palaavat ulkomailta. Heidän on rekisteröitävä matkansa määrätyn järjestelmän tai verkkosivuston kautta ja heillä on oltava seuraavat asiakirjat:

  – A certificate of Entry (COE).

  – Lääketieteellinen todistus, jossa on laboratoriotulos RT-PRC-menetelmällä ja joka osoittaa, että COVID-19: ää ei ole havaittu enempää kuin 72 tuntia ennen heidän matkapäiväänsä.

  – Englanninkielinen kopio vakuutustodistuksesta, joka todistaa vakuutuksen kattavan COVID-19: n terveydenhoito- ja hoitokulut hakijaa kohden Thaimaassa koko matkan keston ajan ja jonka kattavuuden on selvästi ilmoitettu olevan vähintään 100 000 dollaria.

  – Kopio vähintään 14 yön maksuerittelystä ja RT-PCR-testit MoTS: n tai TAT: n hyväksymissä hotelleissa. Jos oleskelun pituus on alle 14 päivää, matkustajien on esitettävä vahvistettu lentolippu Thaimaasta poistumiseen ja maksuvahvistus majoituksesta ja RT-PCR-testeistä hotelleissa, jotka kattavat suunnitellun oleskelun keston.

  – Todistus COVID-19-rokotuksesta MoPH: n tai Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksymällä rokotteella vähintään 14 päivää ennen heidän matkustuspäiväänsä. Alle 18-vuotiailla matkustajilla, jotka matkustavat vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa, on oltava lääkärintodistus laboratoriotuloksesta RT-PRC-menetelmällä, joka osoittaa, että COVID-19: ää ei ole havaittu enempää kuin 72 tuntia ennen heidän matkustuspäiväänsä.

 3. Matkailijoiden on suoritettava poistumistarkastus ennen lähtöä.

Saapuminen Phuketiin:

 1. Maahantuloseulonta sekä maahantulo- ja tullimenettelyt:

  – Phuketin kansainväliselle lentokentälle suorilla lennoilla saapuville matkustajille tehdään terveystarkastus sekä maahanmuutto- ja tullimenettelyt saapumispaikassa. Kuvauksen menettelyistä löydät täältä: Linkki TAT sivuille.

 2. Lataa ja asenna hälytyssovellus sekä aseta sovellus olemaan päällä koko Thaimaassa oleskelun ajan.

 3. Jatka lentokentältä suoraan varattuun hotelliin hyväksytyn lentokenttäkuljetuspalvelun kautta.

 4. Käy läpi COVID-19-testi (RT-PCR-menetelmä) omalla kustannuksellasi (maksettava ennakkoon) seuraavien vaatimusten mukaisesti:

  – Ensimmäinen testi suoritetaan saavuttaessa. Odota testituloksia majoituspaikassa

  – Jatkotestit otetaan seuraavasti:
  a) Matkailijoiden, joiden oleskelu kestää alle 7 päivää, on tehtävä uusi testi 6. tai 7. päivänä tai MoPH: n ohjeiden mukaisesti.
  b) Matkailijoiden, joiden oleskelu kestää 10-14 päivää (tai enemmän), on suoritettava toinen testi 6. tai 7. päivänä ja kolmas testi 12. tai 13. päivänä tai MoPH: n ohjeiden mukaisesti.

  – Jos matkustajilla todetaan positiivinen COVID-19-testi, matkustajat ohjataan tiettyihin terveydenhuoltolaitoksiin hoitoon, kulut on katettava vaaditulla vakuutuksella.

 5. Jos testi on negatiivinen COVID-19: n suhteen, matkustajat voivat liikkua vapaasti Phuketin alueella.

 6. Matkailijoiden, joiden suunniteltu oleskelu kestää alle 14 päivää, on poistuttava Phuketista (Thaimaa) välittömästi kansainvälisellä lennolla toiseen maahan viimeistään suunniteltuna lähtöpäivänä.

 7. Matkailijat, jotka ovat suorittaneet 14 yötä Phuketissa, voivat jatkaa matkaa muihin Thaimaan kohteisiin.
  Matkustaessaan Phuketista muihin Thaimaan kohteisiin matkustajien on esitettävä todisteet siitä, että he ovat suorittaneet 14 yön majoituksen Phuketissa, sekä muut vaaditut asiakirjat kyseisten kohteiden ilmoittamien ohjeiden ja toimenpiteiden mukaisesti.

Phuketissa oleskelu:

 1. Voit liikkua missä tahansa Phuketissa, MUTTA, sinun on noudatettava tarkasti DMHTTA-varotoimia: D – Etäisyys, M – Naamion kuluminen, H – Käsinpesu, T – Lämpötilan tarkistus, T – COVID-19 -testaus ja A – hälytyssovellus.

 2. Maskia on käytettävä jatkuvasti julkisissa tiloissa ja kaikissa ajoneuvoissa, joissa matkustaa vähintään kaksi henkilöä.

 3. Matkailijoiden on suoritettava ylimääräiset COVID-19-testit RT-PCR-menetelmällä oleskelunsa aikana seuraavien vaatimusten mukaisesti:
  a) Matkailijoiden, joiden oleskelu kestää alle 7 päivää, on tehtävä uusi testi 6. tai 7. päivänä tai MoPH: n ohjeiden mukaisesti.
  b) Matkailijoiden, joiden oleskelu kestää 10-14 päivää (tai enemmän), on suoritettava toinen testi 6. tai 7. päivänä ja kolmas testi 12. tai 13. päivänä tai MoPH: n ohjeiden mukaisesti.

 4. Thaimaassa jo oleskeleva paikallinen tai ulkomaalainen saa liittyä matkustajan seuraan majoituksessa, mikäli tämä henkilö täyttää hotellin vaatimukset. 

 5. SHA Plus -majoituspaikan käyttäminen 14 ensimmäisen päivän aikana Phuketissa on pakollista. Asuminen yksityisasunnossa ei ole sallittua COVID-19-valvontatarkoituksiin.

Covid-19 altistuminen:

 1. Jokaisen COVID-19-oireita kokevan henkilön on tehtävä testi välittömästi.

 2. Jos henkilö matkustaa ryhmässä, jokaisen ryhmän henkilön on läpäistävä testi.

 3. Jos matkustajan testi COVID-19: n suhteen Thaimaassa on positiivinen, hän on vastuussa sairauskuluista, jotka on katettava vaaditulla vakuutuksella.

Kysy lisää !