Sukelluskohteet

Into Dive

TUTUSTU KOHTEISIIN ALUEITTAIN

Phuketin lähialueet Phi Phi Racha Shark Point

Phuketin lähialueet

Phuketin lähialueiden kohteisiin luetaan ne alueet joille teemme yleisimmin sukelluksia päiväretkillä. Näille kohteille pääsee toki halutessaan myös sukellussafarille. Varaa sukelluksesi tästä tai tutustu kohteisiin tarkemmin:

Sukellus Thaimaa

Etelä-Andaman

Etelä Adamanien kohteille pääsee Phuketista käsin ensisijaisesti sukellusafareilla, joiden aikana nukutaan ja sukelletaan veneestä käsin. Sukellussafarien yleisin kesto on  3-5 päivää.  Varaa sukelluksesi tästä tai tutustu kohteisiin tarkemmin:

Similan Surin Liveaboard safari

Similan ja Surin

Similanin ja Surinin kohteille suosittelemme lähtemään sukellussafarille, jolloin pääset sukeltamaan myös kaukaisempia kohteita näillä alueilla. Sukellussafareilla elämä on leppoisaa ja kiireetöntä ja ne jättävät usein halun palata uudestaan lomailemaan sukelluksen merkeissä. Varaa sukelluksesi tästä tai tutustu kohteisiin tarkemmin:

Manta Myanmar

Myanmar

Kaukainen Myanmar on kohde, jolle tehdään viikon kestäviä sukellussafareita. Myanmarissa sukelletaan vielä kohtuullisen vähän, joten kohteet ovat todella hyvässä kunnossa. Suisto alueilta tuleva vesi tuo ravinteita merelle ja kaikki elämä pinnan alla on täällä superlatiivissa. Varaa sukelluksesi tästä tai tutustu kohteisiin tarkemmin:

Varaa sukellus !

Katso tästä varauksessa vaadittavat tiedot.

Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika, kansalaisuus, passin numero, hotellin tiedot kuljetuksia varten, ruoka-aineallergiat. pituus, paino ja kengännumero.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla, puhelimitse tai Whatsappilla. Voit myös käyttää tätä lomaketta.