Päiväretket Phuketista

Sukella - Snorklaa - Seikkaile

Lähde INTO Diven kanssa nauttimaan hienoista luontoelämyksistä merenpinnan ylä- ja alapuolella!

Phuketista käsin pääsee helposti Etelä-Thaimaan kauniin saariston kohteisiin sukeltamaan, snorklaamaan ja seikkailemaan. Saariston kätköistä löytyy ehkä jo tuttujen maisemien lisäksi luonnonvaraisia mangrovemetsiä, salaisia laguuneja ja kristallin kirkkaita vesiä. Retkillä pääset näkemään erilaisia eläimiä luonnonvaraisina niiden omassa elinympäristössä.

Me pidämme huolen lomapäiväsi sujuvuudesta, sinä voit vain keskittyä nauttimaan.
Tutustu tarjontaamme alla ja ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme löytämään sinulle parhaiten sopivat retket. 

Sukella
Kata Beach Longtail

Longtail venesukellus

Alk. 3 000 THB

Longtail venesukellukset Katan rannalta Koh Pu-saaren ympäristöön, Karon Rockille ja Karon Cubes-sukelluskohteelle.
Mukavan rento sukelluspäivä näillä harvemmin sukelletuilla kohteilla.

Racha Noi & Yai

3 sukellusta

3 900 THB

Phuketin lähisaaret Racha Noi ja Racha Yai tarjoavat useita sukelluskohteita kaiken tasoisille sukeltajille. Vesi on usein kirkasta täällä ja kohteilla voi tulla vastaan kaikkea barrakudaparvista kilpikonniin.

Phi Phi

3 sukellusta

4 600 THB

Phi Phin luonnonpuisto tarjoaa valtavasti nähtävää. Pääkohde tällä sukelluspäivällä on Koh Bida Nok, jossa valtavat kalaparvet ympäröivät sukeltajat. Parhaimmillaan näet usean eri lajin parvia samaan aikaan.

King Cruiser

3 sukellusta

3 900 THB

Phuketin lähialueiden kuuluisin hylky. Valtavat parvet ovat vallanneet hylyn ja välillä on vaikea jopa nähdä sitä kalapaljouden joukosta. Hylyllä on myös paljon makroelämää siitä pitäville. Hieno kohde kokeneille sukeltajille!

Yösukellus

1-2 sukellusta

Alk. 2 000 THB

Koe erilainen maailman pinnan alla ja lähde katsomaan mitä meren eläimet puuhaavat auringon laskettua! Yöllä erilaiset ravut ja selkärangattomat uskaltautuvat esiin koloistaan ja voit nähdä eläimiä jotka pysyvät piiloissaan päivällä.

Kata Beach

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Katan riutta on noussut viimevuosina suosituksi sukelluskohteeksi ja sitä jopa yritetään suojella parhaan mukaan. Paljon nähtävää aina kalaparvista mustekaloihin ja jopa kilpikonna asuu tällä riutalla.

Ao Sane

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Tämä pittoreski ranta on mielenkiintoinen sukelluskohde. Vesi ei välttämättä ole kirkkainta täällä, mutta eläimien paljous on huikea. Tämä on kalojen päiväkoti ja kohteelta löytyy paljon pieniä poikasia. 

Racha Yai

2 sukellusta

3 400 THB

Lyhyempi sukelluspäivä Racha Yain kohteille. Pinnan alta löytyy paljon pientä makroelämää, mutta parhaimmillaan myös suuria rauskuja. Kohteilla on myös useampi hylky joihin on mahdollisuus päästä vierailemaan.

Yanui Beach

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Mukava matala ja rauhallinen sukelluskohde. Täällä löytyy sekä koralleja että hiekkapohjaa josta etsiä asukkeja. Paljon makroelämää ja rapuja koloistaan etsittäväksi. Läheisen Ko Man saaren ympärillä on valtavasti tervettä kovaa korallia.

Rawai Pier

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Rawain laiturilla aloitettiin tekemään sukelluksia kesän 2020 aikana ja huomattiin että siellä on mieletön makroelämä. Vesi ei ole kovin kirkasta, mutta ravut, sammakkokalat ja nudibranchit korvaavat sen täysin.

Koh Weah Longtail

Longtail venesukellus

Alk. 3 300 THB

Koh Weah on hieno kohde Bang Tao rannan edustalla. Kohteella on paljon korallia ja makroelämää. Jos luulit nähneesi Phuketista jo kaiken, saattaa tämä kohde muuttaa ajatuksesi.

TULOSSA
Similan nopealla katamaraanilla

2 sukellusta

Talven 2020/2021 aikana lisäämme tarjontaamme myös päiväretket Phuketista Similanille ja Richelieu Rockille. Seuraa uutisointiamme näiden retkien tiimoilta!

Snorklaa

Keskiviikko

Aikuinen: 3 190 THB

Lapsi: 2 300 THB

Kokopäivän snorklausretki, joka soveltuu Sandbox-turisteille. Päivän aikana vieraillaan Phuketin lähisaarilla Racha Yailla, Racha Noilla ja Korallisaarella. Lähisaarilla vesi on kirkkaampaa ja snorklattavaa on paljon.

Joka päivä

Aikuinen: 3 700 THB

Lapsi: 2 300 THB

Phi Phi-saarten kauneus jää mieleen hienona lomamuistona. Retken aikana käydään snorklaamassa usealla eri kohteella. Sinulla on mahdollisuus kiivetä myös kuuluisalle Phi Phi Donin näköalapaikalle.

Similan saaret

Maanantai, keskiviikko, perjantai

Aikuinen: 4 500 THB

Lapsi: 2 900 THB

Similanin luonnonpuiston ainutlaatuiset maisemat eivät jätä ketään kylmäksi. Kirkkaat vedet ovat mielettömän hienot snorklaukseen ja parhaimmillaan snorklaat yhdessä kilpikonnan kanssa.

Surin saaret

Tiistain, torstai, lauantai

Aikuinen: 4 500 THB

Lapsi: 2 900 THB

”Andamanin meren parasta snorklausta” on ollut kommentti useammankin asiakkaan suusta. Surinin suuret ja hyväkuntoiset koralliriutat ja kristallinkirkas vesi tarjoavat mielettömän hienot snorklauskohteet.

Koh Rock & Haa

Tiistai, torstai, lauantai

Aikuinen: 4 500 THB

Lapsi: 2 900 THB

Nämä Krabin kuuluisat saaret tarjoavat kirkkaat vedet ja eloisan pinnan alaisen elämän snorklauksen ystäville. Retkellä käydään snorklaamassa useilla eri kohteilla Koh Haalla ja Koh Rockilla.

Kradan & Mook

Sunnuntai

Aikuinen: 4 500 THB

Lapsi: 2 900 THB

Tämä retki valkoista hiekkaa, kirkkaita vesiä ja kauniita koralliriuttoja. Vierailemme myös salaisessa laguunissa, jonne pääsee vain uimalla luolan läpi, joka on nimetty smaragdin vihreän vetensä mukaan Emerald Caveksi.

TULOSSA

Kirkkaat vedet

Maitonin kaunis yksityissaari vain 20 minuutin venematkan päässä Phuketista. Päivän aikana pääset vierailemaan saaren valkoisella hiekalla ja snorklaamaan sen kirkkaissa vesissä.

TULOSSA

Upeat maisemat

Myöhemmin lähtevä retki, jonka aikana ehdit näkemään Phi Phin parhaat kohteet. Retken aikana käydään snorklaamassa usealla eri kohteella. Sinulla on mahdollisuus kiivetä myös kuuluisalle Phi Phi Donin näköalapaikalle.

Seikkaile
Phang Nga

Joka päivä

Aikuinen: 3 700 THB

Lapsi: 2 300 THB

Lahden hienot luolat ja kuuluisa James Bond-saari Koh Talu ovat kuuluisat miljoonista valokuvista. Päivän aikana vieraillaan myös veden päälle rakennetussa merimustalaiskylässä. Koe tämän alueen kauneus päiväretkellemme.

Krabi Highlights

Maanantai

Aikuinen: 3 900 THB

Lapsi: 2 700 THB

Lähde vierailemaan Krabin rannikon kauniilla pikkusaarilla. Retken aikana pääset näkemään viisi eri saarta; Koh Hong, Poda, Tup, Mo & Chicken. Nauti kauniista maisemista, rentoudu rannalla ja katsele apinoiden touhuja. 

Kradan & Mook

Sunnuntai

Aikuinen: 4 500 THB

Lapsi: 2 900 THB

Tämä retki valkoista hiekkaa, kirkkaita vesiä ja kauniita koralliriuttoja. Vierailemme myös salaisessa laguunissa, jonne pääsee vain uimalla luolan läpi, joka on nimetty smaragdin vihreän vetensä mukaan Emerald Caveksi.

TULOSSA
Maiton

Paratiisi lähellä

Maitonin kaunis yksityissaari 20 minuutin venematkan päässä Phuketista. Päivän aikana pääset vierailemaan saaren valkoisella hiekkalla ja uimaan sen kirkkaissa vesissä.

Kysy lisää päiväretkistä !

Katso tästä varauksessa vaadittavat tiedot.

Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika, kansalaisuus, passin numero, hotellin tiedot kuljetuksia varten, ruoka-aineallergiat. pituus, paino ja kengännumero.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla, puhelimitse tai Whatsappilla. Voit myös käyttää tätä lomaketta.