Päiväretket Phuketista

Sukella - Snorklaa - Seikkaile

Lähde INTO Diven kanssa nauttimaan hienoista luontoelämyksistä merenpinnan ylä- ja alapuolella!

Phuketista käsin pääsee helposti Etelä-Thaimaan kauniin saariston kohteisiin sukeltamaan, snorklaamaan ja seikkailemaan. Saariston kätköistä löytyy ehkä jo tuttujen maisemien lisäksi luonnonvaraisia mangrovemetsiä, salaisia laguuneja ja kristallin kirkkaita vesiä. Retkillä pääset näkemään erilaisia eläimiä luonnonvaraisina niiden omassa elinympäristössä.

Me pidämme huolen lomapäiväsi sujuvuudesta, sinä voit vain keskittyä nauttimaan.
Tutustu tarjontaamme alla ja ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme löytämään sinulle parhaiten sopivat retket. 

Sukella

Racha Noi & Yai

3 sukellusta

3 900 THB

Phuketin lähisaaret Racha Noi ja Racha Yai tarjoavat useita sukelluskohteita kaiken tasoisille sukeltajille. Vesi on usein kirkasta täällä ja kohteilla voi tulla vastaan kaikkea barrakudaparvista kilpikonniin.

Phi Phi

3 sukellusta

4 500 THB

Phi Phin luonnonpuisto tarjoaa valtavasti nähtävää. Pääkohde tällä sukelluspäivällä on Koh Bida Nok, jossa valtavat kalaparvet ympäröivät sukeltajat. Parhaimmillaan näet usean eri lajin parvia samaan aikaan.

King Cruiser

3 sukellusta

3 900 THB

Phuketin lähialueiden kuuluisin hylky. Valtavat parvet ovat vallanneet hylyn ja välillä on vaikea jopa nähdä sitä kalapaljouden joukosta. Hylyllä on myös paljon makroelämää siitä pitäville. Hieno kohde kokeneille sukeltajille!

Racha Yai

2 sukellusta

3 400 THB

Lyhyempi sukelluspäivä Racha Yain kohteille. Pinnan alta löytyy paljon pientä makroelämää, mutta parhaimmillaan myös suuria rauskuja. Kohteilla on myös useampi hylky joihin on mahdollisuus päästä vierailemaan.

Kata Beach

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Katan riutta on noussut viimevuosina suosituksi sukelluskohteeksi ja sitä jopa yritetään suojella parhaan mukaan. Paljon nähtävää aina kalaparvista mustekaloihin ja jopa kilpikonna asuu tällä riutalla.

Ao Sane

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Tämä pittoreski ranta on mielenkiintoinen sukelluskohde. Vesi ei välttämättä ole kirkkainta täällä, mutta eläimien paljous on huikea. Tämä on kalojen päiväkoti ja kohteelta löytyy paljon pieniä poikasia. 

Yanui Beach

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Mukava matala ja rauhallinen sukelluskohde. Täällä löytyy sekä koralleja että hiekkapohjaa josta etsiä asukkeja. Paljon makroelämää ja rapuja koloistaan etsittäväksi. Läheisen Ko Man saaren ympärillä on valtavasti tervettä kovaa korallia.

Rawai Pier

Rantasukellus

Alk. 2 000 THB

Rawain laiturilla aloitettiin tekemään sukelluksia kesän 2020 aikana ja huomattiin että siellä on mieletön makroelämä. Vesi ei ole kovin kirkasta, mutta ravut, sammakkokalat ja nudibranchit korvaavat sen täysin.

Kata Beach Longtail

Longtail venesukellus

Alk. 2 800 THB

Longtail venesukellukset Katan rannalta Koh Pu-saaren ympäristöön, Karon Rockille ja Karon Cubes-sukelluskohteelle.
Mukavan rento sukelluspäivä näillä harvemmin sukelletuilla kohteilla.

Koh Weah Longtail

Longtail venesukellus

Alk. 3 300 THB

Koh Weah on hieno kohde Bang Tao rannan edustalla. Kohteella on paljon korallia ja makroelämää. Jos luulit nähneesi Phuketista jo kaiken, saattaa tämä kohde muuttaa ajatuksesi.

TULOSSA
Similan nopealla katamaraanilla

2 sukellusta

Talven 2020/2021 aikana lisäämme tarjontaamme myös päiväretket Phuketista Similanille ja Richelieu Rockille. Seuraa uutisointiamme näiden retkien tiimoilta!

TULOSSA
Racha Yai koko perheen retki

Jokaiselle jotain

Sukellusta ja snorklausta samalla retkellä. Täällä viihtyvät kaikki perheen pienimmistä alkaen. Mukavalla aluksella on myös vesiliukumäki ja muita vesiaktiviteetteja. Päivän aikana voi myös käydä vierailemassa Racha Yain saarella.

Snorklaa
TULOSSA

Hieno lähisaari

Racha Yaille pääsee snorklaamaan sekä pikaveneellä että isommalla ja viihtyisämmällä aluksella. Isomassa aluksessa on myös vesiliukumäki ja muita vesiaktiviteeteeja.

TULOSSA

Upeat maisemat

Phi Phi-saarten kauneus jää mieleen hienona lomamuistona. Retken aikana käydään snorklaamassa usealla eri kohteella. Sinulla on mahdollisuus kiivetä myös kuuluisalle Phi Phi Donin näköalapaikalle.

TULOSSA

Upeat maisemat

Earlybird retkellä vältät väentungokset olemalla kohteilla ensimmäisenä! Retken ohjelma on muuten sama kuin ”tavallisella” Phi Phi-retkellä.

TULOSSA

Kirkkaat vedet

Maitonin kaunis yksityissaari vain 20 minuutin venematkan päässä Phuketista. Päivän aikana pääset vierailemaan saaren valkoisella hiekalla ja snorklaamaan sen kirkkaissa vesissä.

TULOSSA
Similan

Kuuluisa luonnonpuisto

Similanin luonnonpuiston ainutlaatuiset maisemat eivät jätä ketään kylmäksi. Kirkkaat vedet ovat mielettömän hienot snorklaukseen ja pinnan alla on paljon nähtävää. Täällä pääset parhaimmillaan snorklaamaan kilpikonnan kanssa.

TULOSSA
Surin

Parasta snorklausta

”Andamanin meren parasta snorklausta” on ollut kommentti useammankin asiakkaan suusta. Surinin suuret ja hyväkuntoiset koralliriutat ja kristallinkirkas vesi tarjoavat mielettömän hienot snorklauskohteet.

TULOSSA
Koh Rock & Haa

Kristallin kirkkaat vedet

Nämä Krabin kuuluisat saaret tarjoavat kirkkaat vedet ja eloisan pinnan alaisen elämän snorklauksen ystäville. Retkellä käydään snorklaamassa useilla eri kohteilla Koh Haalla ja Koh Rockilla. 

TULOSSA
Kradan & Mook

Salainen Laguuni

Nämä kaksi saarta tarjoavat valkoista hiekkaa, kirkkaita vesiä ja kauniita koralliriuttoja. Retken aikana vieraillaan myös salaisessa laguunissa, jonne pääsee uimalla luolan läpi. Laguuni on nimetty smaragdin vihreän vetensä mukaan Emerald Caveksi.

Seikkaile
TULOSSA
Phang Nga

Seikkailu saaristossa

Lahden hienot luolat ja kuuluisa James Bond-saari Koh Talu ovat kuuluisat miljoonista valokuvista. Päivän aikana vieraillaan myös veden päälle rakennetussa merimustalaiskylässä. Lähde itse kokemaan tämän alueen kauneus päiväretkellemme.

TULOSSA
Krabi Highlights

Krabin saaret ja rannat

Nimensä mukaisesti tällä retkellä pääset vierailemaan Krabin rannikon kauniilla pikkusaarilla. Retken aikana pääset näkemään jopa viisi eri saarta; Koh Hong, Poda, Tup, Mo & Chicken. Nauti näistä kauniista maisemista, rentoudu rannalla ja pysähdy katsomaan apinoiden touhuja. 

TULOSSA
Maiton

Paratiisi lähellä

Maitonin kaunis yksityissaari 20 minuutin venematkan päässä Phuketista. Päivän aikana pääset vierailemaan saaren valkoisella hiekkalla ja uimaan sen kirkkaissa vesissä.

TULOSSA
Kradan & Mook

Salainen Laguuni

Nämä kaksi saarta tarjoavat valkoista hiekkaa, kirkkaita vesiä ja kauniita koralliriuttoja. Retken aikana vieraillaan myös salaisessa laguunissa, jonne pääsee uimalla luolan läpi. Laguuni on nimetty smaragdin vihreän vetensä mukaan Emerald Caveksi.

Kysy lisää päiväretkistä !

Katso tästä varauksessa vaadittavat tiedot.

Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika, kansalaisuus, passin numero, hotellin tiedot kuljetuksia varten, ruoka-aineallergiat. pituus, paino ja kengännumero.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostilla, puhelimitse tai Whatsappilla. Voit myös käyttää tätä lomaketta.